Rólunk

The next wave of innovation

együtt

A mai világban a kooperáció és az innováció a siker kulcsa, különösen az üzleti világban. Együtt sokkal könnyebb az út a jövő technológiai megoldásai felé, mint egyedül. 

EN
HU

Víziónk egy innovatív és digitális Európa.

Gondolkodásunk az innovációs ökoszisztéma és értékláncok fókuszában mozog. Hiszünk benne, hogy az innováció a legértékesebb erőforrás, amibe egy vállalkozás befektethet. Utat mutatunk a cégeknek ezekben a folyamatokban, hogy meghatározhassák a saját sikerüket és fejlődésüket.

 

egyek vagyunk

csapatmunka

Közös értékek vezérelnek minket utunkon. Úgy tűnhet, hogy a képességek és a tapasztalat egy alkalmazott legértékesebb jellemzői, de számunkra az attitűd sokkal inkább a figyelem középpontjába kerül. Kollégáink lojálisak, őszinték, empatikusak és segítőkészek. Nem is lehetnénk rájuk büszkébbek.

nincsenek kiskapuk

alapértékek

Nagyon kevés problémának van gyors megoldása. Kitartóak és rugalmasak vagyunk a problémamegoldásban és beletesszük a kemény munkát a projektjeinkbe. Az innomine-nál nincsenek kiskapuk.

HAGYOMÁNYOS ÉRTÉKEK;

MODERN MEGKÖZELÍTÉSEK.

A JÖVŐ

Elkötelezettek vagyunk a jövő technológiái iránt. Mindig a következő elképesztő dolog felé tart az utunk. Folyamatosan fejlődünk és képezzük magunkat, hogy legyen esélyünk megállni a változó világban.

ezek vagyunk mi

átláthatóság

We do the right thing — even when no one is watching. Integrity is the foundation for everything we do. It’s the constant choice to infuse every action with honesty and respect for clients and colleagues alike. What you can see, that’s exactly what we are.

Helyesen cselekszünk – még akkor is, ha senki sem látja. Az integritás minden tevékenységünk alapja. Egy újra újra felmerülő választás, hogy mindenhez őszintén, tisztelettel álljunk hozzá, akár az ügyfeleinkről, akár a kollégáinkról beszélünk. Amit látsz, azok vagyunk mi.

szeretjük a munkánk

szenvedély

Szembenézünk a legnagyobb kihívásokkal is, izgalmasnak éljük meg a munkánkat és büszkék vagyunk rá. Minden, amit csak teszünk – az ötletelés, a kiválóság inspirilása, az akadályok kreatív módú megoldása – mind a növekedésünket szolgálja. Szeretjük a munkánkat.

Hiszünk benne, hogy az innováció a siker kulcsa.

Kapcsolat

(+36) 30 198 2838

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 11.

Privacy Policy

Cookie Policy

© 2021 innomine group