Projects

blockchers

EN
HU

Blockchers

Horizon2020 projekt

A BLOCKCHERS egy koordinált és támogatási tevékenység (CSA) projekt, amelyet az Európai Unió társfinanszíroz. Ez a Horizon2020 projekt a DLT technológiával dolgozó kkv-k számára nyújt támogatást tőkementes finanszírozással.

Két különböző tétel közül a Blockchers olyan programot fog futtatni, amely elősegíti a hagyományos kkv-k és a potenciális DLT-specialisták, mint technológiai szolgáltatók közötti párosítást, és felvilágosítást ad a DLT-k előnyeiről és lehetőségeiről, hogy valós használati eseteket valósíthassanak meg különféle vertikumokban.

A projekt az Európai Unió Horizont 2020 Kutatási és Innovációs Programjából nyert támogatást a 828840. számú támogatási szerződés alapján.

A BLOCKCHERS 3 fő szakaszból álló gyorsító programként (bemerülés, megvalósítás és felismerés) készült, amelyben a kiválasztott kkv-k DLT-vel ellátott megoldásokat dolgoznak ki a végfelhasználói kkv-k használati eseteiben való érvényesítésük érdekében. Ezen felhasználási esetek eredményeként ajánlások és legjobb gyakorlatok kerülnek kidolgozásra a DLT-k elterjedésének elősegítésére a különböző szektorokban.

A program a következőket tartalmazza

  • €50.000 tőkementes finanszírozás
  • személyreszabott coaching
  • vállalati mentorok
  • szakmai tréningek
  • networking lehetőségek

A finanszírozás mellett hozzáférést biztosítunk egy jelentős DLT-infrastruktúrához, tanúsítványképzési programhoz, jutalmakhoz és egy jelentős páneurópai kezdeményezéshez.

a folyamat

További információk

Partnerek

Dolgozzunk együtt!

Azért vagyunk, hogy segítsünk neked növekedni. Küldj nekünk egy üzenetet és formáljuk együtt a jövőnket! 

Kapcsolat

(+36) 30 198 2838

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 11.

Privacy Policy

Cookie Policy

©2022 innomine group