Projects

CloudiFacturing

CloudiFacturing

A CloudiFacturing küldetése

A CloudiFacturing több mint 60 európai szervezetet, és 21, nemzetközi alkalmazási kísérletet támogat, amelyeket elsősorban két nagy nyílt pályázaton választottak ki.

Az információs és kommunikációs technológia (ICT) nélkülözhetetlen a gyártási szektor digitalizálásához, mivel Európában a gyártó vállalatok 25%-a profitál az ICT-alapú megoldásokból. Az európai gyártók (különösen a kis- és középvállalkozások) versenyképességének növelése érdekében az innovatív megoldásoknak a kezdetektől figyelembe kell venniük a technológiai és kereskedelmi skálázhatóságot.

Ebből a szempontból a szolgáltatások felhősödése a gyártási digitalizáció ideális eszközévé vált. Sikeres európai kezdeményezések, mint például a CloudFlow, a CloudSME vagy a Fortissimo, a HPC erőforrások, számítási eszközök és számítási felhő platformok kombinálásával demonstrálták a felhőalapú mérnöki szolgáltatások előnyeit.

A gyártó kkv-k ösztönözve vannak arra, hogy felfedezzék és megoldják azokat a problémákat, amelyeket felhő és HPC technológia nélkül nem lehet megbirkózni, így versenyképesebbé téve őket azáltal, hogy csökkentik a jobb teljesítményű innovatív termékek fejlesztési idejét.

CéL

A CloudFlow és a CloudSME fő partnerei egyesítik erőiket a gyári adatok felhőalapú mérnöki eszközökkel történő kihasználása érdekében.

  • úttörő technológia a gyártáselemzésben 
  • a gyártásmérnöki folyamatot online adatokkal látja el
  • a termelékenységi és termelési folyamatok szimulálása és optimalizálása a valós időbeni támogatás céljából

Az alkalmazási kísérletek három hulláma igazolta az eredmények alkalmazhatóságát, új követelményeket és igényes felhasználási és üzleti eseteket biztosítva. A kísérletek hatásának maximalizálása érdekében minden kísérlethez a következő Digital Innovation Hub (DIH) egyike társul:

Dolgozzunk együtt!

Azért vagyunk, hogy segítsünk neked növekedni. Küldj nekünk egy üzenetet és formáljuk együtt a jövőnket! 

Kapcsolat

(+36) 30 198 2838

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 11.