Projects

DIH4CPS

EN
HU

DIH4CPS

DIH4CPS vízió

DIH-ek és megoldásszolgáltatók interdiszciplináris hálózatának létrehozása, amely a kiberfizikai és beágyazott rendszerekre összpontosít, különböző területekről származó ismereteket és technológiákat átszövi, és összekapcsolja a regionális klasztereket a DIH-ek páneurópai szakértői bázisával.

A kezdeményezés mögött az IVLab áll, egy tapasztalt networking szervezet, amely az interoperabilitásra összpontosít. A DIH4CPS egy kiterjedt meglévő hálózatra épít, hozzáadott értéket ad meglévő tudásátadási képességeihez, és garantálja a növekvő DIH hálózat fenntarthatóságát.

A Digitalizáló Európai Ipari Stratégiát (Digitising European Industry Strategy) támogatva, amely azt irányozza elő, hogy bármely európai vállalkozás hozzáférhessen egy digitális innovációs központhoz „munkatávolságból”, a DIH4CPS jövőképe az, hogy minden európai vállalkozás ipari és földrajzi hátterétől és méretétől függetlenül teljes mértékben profitálhat a digitális innovációkból. Ennek elősegítésére a DIH4CPS konzorcium stratégiai és operatív célokat tűzött ki.

  • Növeli az összes európai induló vállalkozás, kkv és közepes kapitalizációjú vállalat képességeit, hogy innovatív termékeket indítson el fejlett digitális technológiákkal a kiberfizikai és a beágyazott rendszerek területén

  • A kiberfizikai és beágyazott rendszerekben a DIH-ek digitális ipari innovációinak európai ökoszisztémájának szélesítése

  • A kiberfizikai és beágyazott rendszerekre összpontosító DIH hálózat létrehozása és erősítése

  • Létrehozni egy rendszert az intelligens navigációhoz

  • Kihasználni a DIH4CPS hálózatot a kiberfizikai és a beágyazott rendszerek technológiai átvételének támogatására

A DIH4CPS a már meglévő hálózatot bővíti, és integrált platformot kíván létrehozni a különböző, különösen digitálisan fejletlen szektorokból és régiókból származó DIH-ek számára. A kezdeti szakaszban 11 induló pályázati kísérletből álló válogatás garantálja a kiemelkedő finanszírozást az európai KKV-k és közepes kapitalizációjú vállalatok számára a kezdetektől fogva, és bizonyítja a konzorcium nagy elkötelezettségét a digitális megosztottság csökkentése érdekében. 12 további kísérlet fogja folytatni ezt a projekt során, és lehetővé teszi a rászoruló szektorok külső vállalatainak, hogy kiaknázzák a DIH4CPS hálózatot és bővítsék portfóliójukat, különösen azáltal, hogy termékeikbe és rendszereikbe beépítik a (fél)autonómiát.

A DIH4CPS network a projekt időtartamán túl is fenntartja működését és profitál az átfogó és ágazatokon átívelő kollaborációkon a KKV-k, a DIH-ek és a műszaki szolgáltatók között. A DIH4CPS weboldal fontos alapja a jövőbeni terveknek és lehetőségeknek.

kulcs projekt partnerek

Dolgozzunk együtt!

Azért vagyunk, hogy segítsünk neked növekedni. Küldj nekünk egy üzenetet és formáljuk együtt a jövőnket! 

Kapcsolat

(+36) 30 198 2838

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 11.

Privacy Policy

Cookie Policy

©2022 innomine group