Projects

IRSUS

EN
HU

Az IRSUS projekt sikeresen áthidalta azokat a hiányosságokat, amelyekkel az innovátorok (kutatócsoportok, KKV-k, spinoffok és induló vállalkozások) szembesülnek, hogy megvalósítható, életképes és vonzó üzleti példával és stratégiával jussanak piacra a felhasználók, ügyfelek, partnerek és befektetők számára. Az IRSUS végig támogatta a kutatókat és az újítókat a piacra vezető úton. Az Innovációs Radar módszertanával az Európai Bizottság által észlelt közel 200 ígéretes ICT-innováció részesült közvetlenül az IRSUS támogatásából; és sikeresen eljutottak a piacokra és elérték a kereskedelmi hasznosítást.

Az Európai Bizottságnak az innováció és a digitális egységes piac fellendítésére irányuló erőfeszítéseivel összhangban az IRSUS tudásközpontként szolgált, amely összekapcsolja a kutatást az innovációval és az iparági betekintéssel.

cél

Az IRSUS projekt célja és célkitűzése megvalósult, és végül a résztvevők projekt által ösztönzött akciókkal érték el céljaikat, mint például:

  • Vállalkozással kapcsolatos elemek beillesztése a kutatási és innovációs (K+I) tevékenységekbe
  • Innovációs Radart biztosított az innovációk kiválasztásával, képzéssel és egyéni/csoportos üzleti támogatási szolgáltatásokkal (gyorsítás, mentorálás, engedélyezési támogatás) kapcsolatban. Az üzleti coachok, a vállalati finanszírozásban jártas és a külső szereplők valóban megerősítették az innovációs mentori erőfeszítéseket.
  • Összekötötték az innovátorokat a már meglévő állami és magánkezdeményezésekkel, hogy még több lehetőséget biztosítsanak
  • Felhívta a figyelmet az innovációkra, amelyek hatással lehetnek az egész európai K+I ökoszisztémára
  • Az IRSUS konzorcium partnerei egyedülálló szakértelmüket megmutatták a K+I eredmények értékteremtésében, az üzleti életben és a vállalkozói szellemben, az EU projektekben és a finanszírozási forrásokban, és lefedték egész Európát

Dolgozzunk együtt!

Azért vagyunk, hogy segítsünk neked növekedni. Küldj nekünk egy üzenetet és formáljuk együtt a jövőnket! 

Kapcsolat

(+36) 30 198 2838

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 11.

Privacy Policy

Cookie Policy

©2022 innomine group