Optimaps

Tervezzen velünk

Optimalizálja erőforrásait az Optimaps használatával
a gyártástervezés során!

EN
HU

Optimaps

idő- és Költséghatékonyság

Az Optimaps idő- és költségtényezők mentén optimalizálja termelését a nagyvonalú gyártás- tervezés során. Hatékonyan támogatja a gyártástervezést végző szakemberek munkáját, többféle szcenárió párhuzamos lefuttatásával lerövidíti a tervezés idejét.

Olyan gyártó kis- és középvállalkozások számára fejlesztettük, amelyek a felgyorsult technológiai fejlődéssel szeretnének lépést tartani és folyamataikat a lehető legoptimálisabban megtervezni. Az Optimaps matematikai algoritmus segítségével készíti el az Önnek legmegfelelőbb, legoptimálisabb gyártási ütemtervet, figyelembe véve a vállalat prioritásait.

Optimaps

KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG

Más szoftverek a munkája megkönnyítése helyett csak az idejét pazarolják a bonyolult kezelési felülettel? Ismerjük ezt a problémát! Úgy terveztük meg az Optimapst, hogy az Ön mindennapi munkáját segítse és ne hátráltassa egy újabb szoftver nehezen áttekinthető és bonyolult felületeivel. Az egyszerű menüvel, kiemelkedő grafikai megjelenítéssel és modern színkódokkal gyorsan és könnyen kezelhető, a termelés aktuális állapota pillanatok alatt átlátható.

ELŐNYÖK

Idő- és költségmegtakarítás

Az Optimaps a meglévő erőforrások hatékonyabb kihasználásával (adatelemzés segítségével) csökkenteni tudja a gyártási időt és költséget, alkalmazkodva a vállalati prioritásokhoz és célokhoz.

Rugalmasság

Az egyszerű és gyors újratervezés lehetőségével növeli az alkalmazkodóképességet és hosszú távon a vállalat versenyképességét.

Manuális átütemezés

Egyszerűen változtatható a beütemezett rendelések és feladatok sorrendje vagy a gépek beosztása a drag&drop funkcióval.

Felhasználóbarát

Az Optimaps könnyen kezelhető, átlátható felülete és egyértelmű megjelenítése segíti a felhasználó munkáját. Kezelése nem igényel hosszadalmas oktatást.

Ismerje meg az Optimaps gyártástervező szoftvert!

Funkciók

Gépnaptár nézet

A gépnaptár nézet az összes gépet gépcsoportonként rendszerezve jeleníti meg, és látható az összes elkészült, folyamatban lévő és betervezett feladat, azok állapota és várható befejezése. A színkódok egyértelművé és könnyen áttekinthetővé teszik a gyártás aktuális állapotát és lehetővé teszi a gyors beavatkozást.

Napi terv nézet

A kiválasztott gép aznapra vagy adott műszakra betervezett összes feladata megtekinthető egy listán, ami könnyen áttekinthetővé teszi a beosztásokat, illetve segíti a gépkezelő munkáját.

Terv-tény összehasonlítás

A tervezett és valós idejű termelést egyaránt megjeleníti, az eltérések kezelését egyszerűbbé teszi a vizuális Gantt diagram és pillanatképek a gyártás aktuális állapotáról. Könnyen és gyorsan átláthatóvá teszi a késések, kiesések, eltérések előfordulását és előrejelzések készítését.

Csatlakozás a meglévő rendszereihez

Mi nem kérjük, hogy cserélje le a meglévő bevált szoftverét! Az Optimaps tökéletesen együttműködik a legtöbb ERP rendszerrel és abból az adatokat képes kinyerni, így nincs szükség a hosszadalmas manuális adatbevitelre a bevezetés során.

Üzemeltetési környezet

Opcionálisan választható felhőalapú vagy lokális megoldás. A felhőalapú megoldás lehetőséget biztosít arra, hogy bármilyen eszközről a nap bármely szakában elérhetőek legyenek a legfontosabb termelési és tervezési adatok.

Szimulációk

Mi felkészültünk az incidensekre és kiesésekre! A kapacitásban vagy rendelésekben bekövetkező változások esetén az Optimaps többféle párhuzamos tervezési változatot kínál fel, hogy az ütemezésért felelős munkatárs rugalmasan tesztelhesse, valamint gyorsan és egyszerűen átláthassa az alternatívákat.

Beruházások tervezése

Segítünk felkészülni a változásokra! Az Optimaps szimulálja új gyártógép hozzáadását, így már a beruházások tervezésekor, a gépek megvásárlása előtt le tudja tesztelni, hogy mekkora hatékonyságbeli javulás érhető el.

Karbantartások kezelése

Többé nem okoz gondot egy felmerülő karbantartás! Az Optimaps nem csak a hirtelen leállások kezelésére alkalmas, hanem a felmerülő gépkarbantartások is tervezhetővé válnak a használatával. A szoftver a tervezett karbantartásokat kalkulálja a gyártási tervek készítése során.

Optimalizálja gyártástervezését egyszerűen!

Töltse le a

részletes leírást

Szeretné, ha gyártó kis- vagy középvállalata lépést tudna tartani a felgyorsult technológiai fejlődéssel? Legyen az első lépés az OPTIMAPS!

Töltse le és tudjon meg mindent a termék technikai specifikációiról!

The next wave of innovation

Kapcsolat

(+36) 30 198 2838

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 11.

Privacy Policy

Cookie Policy

©2022 innomine group